Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

  1. Bedrijfsgegevens

    Naam bedrijf: Skargards Hottubs
    Website: https://www.skargards.com/nl-be/
    Inschrijfnummer KvK: SE-556809597901
    BTW-nummer: BE 0653.903.130

  2. E-mailadres

    Wij gebruiken uw E-mailadres alleen voor het verzenden van specifieke informatie die u bij ons heeft aangevraagd of informatie die met uw geplaatste bestelling te maken heeft.

  3. Postadres

    Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

  4. Telefoonnummer

    Tenzij u te kennen heeft gegeven dit niet op prijs te stellen, kunnen wij telefonisch contact met u opnemen om u te informeren over producten en diensten. Bij ieder gesprek wordt u gewezen op de mogelijkheid zich hier tegen te verzetten en zich te laten registreren in het bel-me-niet-register.

  5. Overige persoonsgegevens

    Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

    1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

      1. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;

      2. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;

      3. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

    2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

    Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

  6. Bijzondere persoonsgegevens

    De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

  7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

    1. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

    2. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

  8. Veiligheid opslag van gegevens

    Veiligheidscriteria

    1. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

    2. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

    3. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.

    4. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

    5. Minimaal 2 maal per jaar wordt onze site getoetst op applicatie kwetsbaarheden uit de zogenaamde OWASP top 10.

  9. Toegang tot uw gegevens

    Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

  10. Contact

    Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

    1. Op het volgende e-mailadres: klantenservice@skargards.be

    2. Op het volgende telefoonnummer: 07 84 84 100

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.


Over Skargards

Skargards ontwikkelt, produceert en verkoopt Zweedse hottubs en accessoires. Onze werkplaats ligt aan het grootste meer van Zweden, Vänern.

Skargards is een van de grootste producenten van houtgestookte hottubs in Europa. Onze hottubs zijn in 12 verschillende landen in Europa verkrijgbaar.

De hottub die u ontvangt is helemaal afgestemd op uw wensen. Wij rusten iedere hottub uit met de door u gekozen accessoires en bezorgen hem aan huis – zonder verzendkosten.

Al onze hottubs zijn uit glasvezelversterkt kunststof vervaardigd, wat ook bij de bouw van zeilboten gebruikt wordt. Daarnaast gebruiken wij bij de productie van onze hottubs uitsluitend gecertificeerd milieuvriendelijk hout.

Beveiligde betaling en snelle levering

U kunt betalen nadat u de hottub heeft ontvangen.

  • Gratis verzending op alle producten
  • Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur uur
  • Betaling na levering
  • 60 dagen herroepingsrecht

Gratis verzending

Klantenservice

Wilt u een hottub kopen? Of wilt u graag meer informatie? Voor al uw vragen en bestellingen kunt u ons bellen op het telefoonnummer:

07 84 84 100 Elke werkdag van 8 tot 17 uur

Of schrijf ons een e-mail Elke werkdag van 8 tot 17 uur

Onze medewerkers

Zo bestelt u online

Eenvoudige instructies - stap voor stap